perjantai 8. helmikuuta 2013

Pitsaa kuningattarille, Pizza Margherita

Tänään tein nopeasti pitsaa Italian lipun väreissä, eli Pizza Margherita. Siinä ei täytteenä ole kuin mozarellaa ja tomaatteja, mutta se on yksi parhaista pitsoista niilläkin. Sämpyläjauhotaikina, oliiviöljyä. 250c noin 9min tai kunnes kypsä.

Nyt takasin esseen pariin... Hauskoja viikonloppuja kaikille!



2 kommenttia:

  1. Totta!! Siis mä en ikimaailmassa Suomessa tilais tota, mutta oltiin just pari viikkoa sitten Roomassa ja kylläpä vaan on ihan suosikki. Menee melkein tasoihin neljän juuston pitsan kanssa :)

    VastaaPoista
  2. Joo, täytyy myöntää että monesti vähempi on enempi... Itse söin Italiassa teininä usein tätä, oli parasta. Mutta tosiaan Suomessa tämän tilaus on aika riskaabelia. Legendan mukaan, tämä on Napolissa 1800-luvun lopussa tehty kuningatar Margheritalle ja nimi olisi tullut siitä.

    VastaaPoista