Terve ystävät, tutut, kylänmiehet ja erityisesti naiset! Tästä päivästä lähtien teillä on ainutkertainen tilaisuus päästä katsomaan mitä opiskelevan aikamiespojan keittiössä tapahtuu ja miten pyrin tekemään itse itselleni pienen budjetin ruokaa suurella sydämellä. Tyylini on yritys ja erehdys; seuraan valmiita reseptejä summittaisesti, lähinnä käytän niitä vinkkeinä ruokahankinnoissa, eli käytännössä selaan puhelintani marketissa ja juoksen kaupassa ristiin rastiin. Toisinaan jään tuijottamaan hyllyä pitkäksi aikaa ja yleisesti ottaen lähikauppojen henkilökunta pitää minua varmasti jonkin sortin kylähulluna. Mutta ei anneta tämän nyt häiritä ja siirrytään illan epistolaan!
Tarkoitukseni on tänään aloittaa julkaiseminen, illan menussa on luvassa pinaattipastaa. Pinaatti on kuitenkin minulle aika uusi tuttavuus, mikäli pakastepinaattikeittoja ei lasketa. Tänään pastasta olisi tarkoitus tehdä Välimerellinen muunnos, lisäämällä siihen hieman kalamataoliiveja ja mozarellaa, muiden muassa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti